ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΣΤΑΦΙΔΑ

BELUSSIS CURRANTS

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α.Ε.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ

image-139146-divider-new.jpg?1423820792710

Η εταιρεία επεξεργασίας, τυποποίησης και εξαγωγής ελληνικής μαύρης κορινθιακής σταφίδας BelussisCurrants ιδρύθηκε το 1906 στον Πύργο Ηλείας από τον Αντώνη Μπελούση. Το 1985 πέρασε στα χέρια του υιού του, Γιάννη Μπελούση, ο οποίος ανέπτυξε τις δραστηριότητες τις επιχείρησης, εγκαινιάζοντας τη λειτουργία νέου εργοστασίου στην περιοχή Πλατάνι Πατρών, στην Αχαΐα.

Από το 2000, τα «ηνία» της επιχείρησης ανέλαβε ο Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, που παραμένει στο «τιμόνι» μέχρι και σήμερα.

Όλη η διαδικασία επεξεργασίας και τυποποίησης της ελληνικής μαύρης κορινθιακής σταφίδας γίνεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας, το οποίο στεγάζεται σε χώρο 5.000 τ.μ., σε μια ιδιόκτητη έκταση 22.000 τ.μ. Η εταιρεία δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην επεξεργασία, τυποποίηση και εξαγωγή κορινθιακής σταφίδας, φυσικά αποξηραμένης στον ήλιο, με όνομα προϊόντος Acropolis Provincial Currants.

Πληρώντας τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας τροφίμων, στόχος μας είναι να προμηθεύουμε την ελληνική, ευρωπαϊκή αλλά και παγκόσμια αγορά με επιλεγμένη ελληνική μαύρη κορινθιακή σταφίδα άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας. Εξάγουμε τα προϊόντα μας σε χώρες από ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και τον κόσμο, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά κ.ά.

Ελληνική μαύρη κορινθιακή σταφίδα Belussis Currants άριστης ποιότητας
Ένας μοναδικός διατροφικός θησαυρός!

 

image-139182-syntages.png?1423823780018

Διαβάστε τις πιο νόστιμες συνταγές

με ελληνική μαύρη κορινθιακή σταφίδα!


Κέικ σταφίδας νηστίσιμο
δείτε την συνταγή


Σταφιδόψωμο
δείτε την συνταγή


Σταφιδόψωμο με μαστίχα
δείτε την συνταγή